Over mij / About me

Mijn fascinatie voor fotografie begon al op vroege leeftijd. Met het pocket toestel van mijn ouders was ik al volop aan het experimenteren en ontdekte hierbij mijn visuele creativiteit.

Na mijn middelbare school periode op de I.V.K.O. heb ik nog een uitstapje gedaan richting de gastronomie maar kwam er al snel achter dat het geen goede richting was om mijn competenties te ontplooien.

Omdat de fotografie nog steeds een grote aantrekkingskracht op mij had heb ik een baantje gezocht als fotolaborant in de 1-uur fotoservice en ben daarnaast gaan studeren. Eerst op de Fotoacademie en vervolgens op de Fotovakschool waar ik mijn diploma heb gehaald als Fotografische Vormgever.

Tijdens deze periode heb ik meegedaan met verschillende fotowedstrijden met een nominatie bij de PANL awards en een expositie op Fotofestival Naarden als gevolg.

Door de komst van de digitale camera werd de 1-uur fotoservice opgeheven en ben ik gaan werken voor internet start-up Treatwell. Daarna heb ik nog als vastgoedfotograaf gewerkt en nu ben ik als zelfstandig fotograaf verder gegaan en werk ik met veel plezier voor verschillende opdrachtgevers

My fascination with photography started at an early age. I was already experimenting with my parents “pocket device” and discovered my visual creativity.

After my high school period at the I.V.K.O. I took a trip into gastronomy but soon found out that it was not the right direction to develop my skills.

Because photography still had a great attraction for me, I looked for a job as a photo lab technician in the 1-hour photo service and also went to study. First at the Photo Academy and then at the Fotovakschool where I obtained my diploma as a Photographic Designer.

During this period I participated in several photo competitions, which resulted in a nomination at the PANL awards and an exhibition at Fotofestival Naarden.

With the advent of the digital camera, the 1-hour photo service was discontinued and I started working for internet start-up Treatwell. After that I worked as a real estate photographer and now I have continued as independent photographer and I enjoy working for various clients.